אתר Nrg מדווח כי מנהלת הפקה לשעבר ברשות השידור הגישה לבית המשפט המחוזי בירושלים תביעה לפיצויים נגד הרשות, בעקבות פגיעתה מקטיושה בעת שנשלחה לצפת במסגרת סיקור מלחמת לבנון השנייה.
לטענת התובעת, במהלך מלחמת לבנון השנייה היא נשלחה לצפת, במסגרת צוות שידור של הערוץ הראשון. במהלך השידור, נורתה קטיושה אשר נפלה בסמוך והתובעת נפגעה בצורה קשה.
התובעת טוענת בתביעתה כי פגיעתה נגרמה בשל אי מתן מיגון ראוי על-ידי רשות השידור וליקויי בטיחות נוספים. בין היתר טוענת התובעת כי למרות שביקשה לקבל אמצעי הגנה כמו קסדות ואפודים, אמצעים אלו לא סופקו לה.
התובעת גם טוענת כי איש מטעם רשות השידור לא הדריך אותם לפני שנשלחו לאזור מסוכן ואיש לא נקט בכל אמצעי להבטחת שלומם. לאור זאת, טוענת התובעת כי על רשות השידור לפצותה בגין נזקיה.
בעבר דיווחנו כי עובד הרכבת שנפגע מקטיושה במהלך מלחמת לבנון השנייה, הגיש לבית המשפט המחוזי בחיפה תביעה לפיצויים נגד המדינה ורכבת ישראל . |