אתר Ynet מדווח על תביעת פיצויים אשר הוגשה לבית משפט השלום בראשון לציון על ידי לקוחה של מכון כושר אשר נפלה מההליכון במהלך אימון.
התובעת התאמנה במכון הכושר כחלק מתהליך שיקום לאחר ניתוח שעברה, כשעלתה על ההליכון (שביקשה מראש לכוונו ל-5 דקות פעילות) מסיבה לא ידועה לא הצליחה לעצור את המכשיר. משלא הצליחה לאחוז בהליכון נפלה ושברה את רגלה.
בית המשפט פסק כי בעל המכון יצטרך לפצות אותה בסך 80,000 ₪ מהטעם כי ``לא יכול להיות כל ספק כי קיימת חובת זהירות מושגית בין בעלי מכון כושר לבין המתאמנים במכון``. בנוסף, בעל המכון ידע כי התובעת נמצאת במכון הכושר כחלק מתוכנית שיקום לאחר ניתוח ולכן ``היה עליו לנקוט אמצעי זהירות מיוחדים בעת אימוניה במכון``.
בעבר דיווחנו כי בית המשפט לתביעות קטנות בירושלים פסק פיצויים בסך 10,002 ₪ לאורח במלון שהתאמן במכון הכושר.
|